Cine suntem?

Noi suntem echipa Gentle Dentist și oferim tratamente stomatologice de mai bine de 10 ani în clinicile noastre din București, iar site-ul parodontologielaser.ro a fost creat de noi pentru a pune accent pe problemele parodontale care există în rândul pacienților, astfel încât să ajutăm cât mai mulți oameni să își păstreze dinții naturali.

În clinicile noastre am creat un spațiu dedicat tratamentului parodontozei și am investit în tehnologia cea mai avansată pentru a putea oferi tratamente avangardiste. Dar acest lucru este posibil și datorită echipei de medici și igieniste dentare care și-au dedicat timp pentru a înțelege si a implementa protocoale complexe și variate cu ajutorul cărora să putem să ajutăm cât mai mulți oameni care suferă de parodontoză în diferite stadii de evoluție.

Ce ne dorim?

Problemele parodontale au existat de-a lungul timpului, mulți oameni ajungând, din păcate, chiar să-și piardă dinții. Tehnicile actuale si tehnologia ne-au permis să perfecționăm un tratament parodontal care ne ajută să stopăm evoluția bolii și să salvăm dinții dumneavoastră. Pe lângă tratamentele pe care le oferim pentru a interveni cât mai rapid în evoluția bolii, oferim un pachet de servicii care asigură, în timp păstrarea acestor rezultate. Sunt importante atât conștientizarea & tratarea afecțiunilor parodontale, cât și menținerea rezultatelor, iar vizitele periodice alături de igienizări și decontaminări sunt esențiale. Astfel, la GentleDentist, tratamentele minim invazive pentru parodontoză sunt urmate de un program de susținere post tratament, program adaptat nevoilor fiecărui pacient în parte, astfel încât ne asigurăm că afecțiunea pacientului nu va recidiva.

Dr. Beatrice Patrascu

Parodontologia și metodele de tratament laser minim invazive sunt...

Mai mult..

Dr. Alexandru Rau

Adept al terapiilor parodontale cu laserul, a urmat apoi Mastership Laser Therapy...

Mai mult..

Dr. Claudiu Calin

Doctorul Claudiu Călin este absolvent al Facultății de Medicină Dentară...

Mai mult..

Ig. Mihaela Stan

Am crescut visând ca voi ajunge să lucrez într-un domeniu care ajută oamenii...

Mai mult..